LN-HAV

LN-HAV

  • av
  • ons 2016-07-06 kl 23.14

 

Kjære medlemmer!

Etter en litt trøbblete sjøflystart er vi nå igang. LN-HAV står parkert på brygga klar til bruk.
Den er ganske lik å fly som AEK, men med mindre dødgang i stikka. Dere vil merke de ekstra 30 hk som gjør at flyet kan ta av raskere fra vannet. Vortex generatorene gjør også til at flyet vil klatre med en gang. Pass på at nese stillingen ikke blir for høy! Ha “safe” hastighet og ikke trim baktungt.

Jeg vil takke dere ALLE som har vært med og bidratt til at vi fikk kjøpt LN-HAV. Alle jeg har ringt til og maset om penger har vært så utrolig positive, dere er helt topp. Det er en virkelig klubb og Cub-ånd i dere alle. Vi fikk til slutt 17 personer som sa seg villige til å betale kr. 15.000,- i forskudd, for å kjøpe fly. Dette er penger vi flyr opp etter hvert, samme som AEK modellen. Er det flere som vil være med på og forskuddsbetale, er det bare å ta kontakt med evig unge Knut Håvard. Til dere som skal betale, er det fint om dere overfører til regningskontoen til VFK. Konto nr: 6182 05 22167.

Dessverre mangler vi ei klubbhytte ved Strandefjorden, da den nye ikke blir påbegynt før til høsten. Derfor må vi bruke Leirin til å hente 100LL og lagre kanner der. Vi skal se om det kan løses på en annen måte, men til dere hører noe annet må vi bruke Leirin. Avtal kjøring mellom dere og vær kreative.

Nyt flyet og kos dere med et flott sjøfly.

Flygende sommerhilsner.

Operativ leder

Frode Weeg