Seilflyskole

Bli seilflyger du også!

Lurer du på om seilflyging kan være noe for deg? Er du over 13 år? Har du normal helse? Liker du vakre naturopplevelser? Er du på jakt etter en hobby, der du kan dele storslåtte opplevelser med andre, eller har du kanskje ambisjoner om å hevde deg i en nasjonal og internasjonal sport? Hvorfor ikke ta kontakt med oss i dag, for å se om dette kan være noe for deg? Uansett får du garantert en opplevelse for livet, som du aldri kommer til å glemme!!

De første turene flyr du med en instruktør i baksetet. Instruktøren har alle de samme kontrollene som deg, og kan styre flyet fra baksetet.
Man følger et fastsatt program, med øvelser som bygger på hverandre, etter byggeklossprinsippet. Du får stadig nye oppgaver av instruktøren, til du selv mestrer flyet fra avgang til landing. Hvor lang tid opplæringen tar er veldig individuelt, og progresjonen fastsettes i samråd med instruktørene.

Det største øyeblikket for de aller fleste, er den første turen alene i flyet, såkalt soloflyging! Opplevelsen av å kontrollere et fly, helt på egenhånd er ganske overveldende for de fleste, og en opplevelse man sjelden glemmer!  Etter å ha fløyet et antall timer med instruktør og solo, er det på tide å fly opp med en kontrollant for å få eget flygebevis.