Flypark

C-172P LN-MTM

Flyet er en 1981-modell Cessna 172 med fire seter, 160 HK motor, long-range tanker og ellers ganske vanlig utrustet. Det ble totalrenovert høsten 2005.

Flyet benyttes til grunnskoling til privatflygersertifikat, til skogbrannvakt og annen flyging i NAK Flytjeneste, og til privatflyging lokalt og til lengre turer.

PA 18-180 LN-HAV

Dette er en 1960-modell Piper Super Cub, en klassiker blant småflyene. To seter, 180 HK motor, utstyrt med ski på senvinteren/våren, flottører i perioden juli-september, og ellers vanlig hjulunderstell.

Flyet benyttes til skoling i ski- og sjøflyging, til seilflysleping på mindre flyplasser som Thomlevold, og ellers til privatflyging av forskjellig slag. Det er krav om minst 200 timer totaltid motor for å fly som fartøysjef.

HK 36 TTC LN-GFG

Flyet er en 2009-modell Super Dimona fra Diamond Aircraft Industries. Det er bygget i glassfiber, har plass til to personer. Det er utrustet med en 115 HK turbomotor, slepekrok og vinsj for slepeline.

Dette er egentlig et seilfly, men det har jo motor... og det kan flys med seilflybevis etter utsjekk eller motorflysertifikat med "type rating" for typen.